Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες. Τα πεδία μαρκαρισμένα με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Επιλογή σεμιναρίουΠροσωπικά στοιχεία
Σπουδές - Επαγγελματική εμπειρία
Για να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε καλύτερα την αίτησή σας, παρακαλούμε επισυνάψτε ένα σύντομο βιογραφικό.
Για τη σωστή λήψη του βιογραφικού σας, το αρχείο θα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Να είναι σε φορμά MS Word ή PDF
  • Η ονομασία του να έχει τη μορφή eponymo_onoma.doc (ή .pdf)
  • Το μέγεθος του αρχείου να μην υπερβαίνει τα 200ΚΒ
Επισύναψη Βιογραφικού

Εαν επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο στην επιχείρησή σας (προσωπική ή που εργάζεστε), παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στην ενότητα που ακολουθεί. Υπενθυμίζουμε ότι για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έξοδα εκπαίδευσης που πιστοποιούνται με εκπαιδευτικό τιμολόγιο εκπίπτουν της φορολογικής δήλωσης.
Φορολογικά στοιχεία
Για να αποστείλετε την αίτησή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης, να τσεκάρετε το check-box που ακολουθεί και να πατήσετε το κουμπί "Αποστολή". Τσεκάροντας το check-box βεβαιώνετε ότι:
  • Επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που επιλέξατε
  • Αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης
  • Τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι αληθή

Όροι Χρήσης:

  1. Η χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού (login, password) είναι αυστηρώς προσωπική και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η μεταβίβασή του σε τρίτο άτομο, ούτε η χρησιμοποίησή του από άτομο άσχετο με τον εγγεγραμμένο στο σεμινάριο. Όλες οι προσβάσεις των χρηστών παρακολουθούνται συνεχώς (log files) για λόγους ασφαλείας, και αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση, ο χρήστης διαγράφεται αυτομάτως από το σύστημα και αποβάλλεται από την συνέχεια του σεμιναρίου.

  2. Η χρήση του κωδικού εγγραφής του μαθήματος (Key) είναι αυστηρώς προσωπική για τον κάθε χρήστη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ του σε τρίτο άτομο μη εγεγγραμένο. Οποιαδήποτε είσοδος ατόμου που δεν έχει εγγραφεί στο μάθημα χρησιμοποιώντας το κλειδί, αυτομάτως σημαίνει ότι ο κωδικός εγγραφής υποκλάπηκε ή διαδόθηκε από τον χρήστη, οπότε ο κωδικός εγγραφής θα αλλάξει αμέσως και οι παράνομοι χρήστες θα αποβληθούν από την συνέχεια του σεμιναρίου.

  3. Από την στιγμή της καταβολής των διδάκτρων, τα χρήματα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, εκτός της περίπτωσης πλήρους αναβολής των μαθημάτων, με ευθύνη της Digital Academy. Οποιοσδήποτε χρήστης αδυνατεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο λόγω ΣΟΒΑΡΟΥ κωλύματος ενώ έχει καταβάλλει τα δίδακτρα, δύναται μέσω επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του προγράμματος να μεταφερθεί σε επόμενη περίοδο διδασκαλίας, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

CAPTCHA


Αντιγράψτε τα ψηφία από τη φωτογραφία στο πεδίο